لغو سفر جهانگیری به ایلام و عزیمت به خوزستان
کد خبر: ۲۵۷۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱
معاون اول رئیس جمهور پیش از ترک خرمآباد در تماس تلفنی با وزیر کشور دستور داد تا امکانات و تجهیزات شهرداری شهرهای بزرگ کشور بسیج شده و برای کمک به مناطق سیلزده اعزام شوند.
معاون اول رئیس جمهور که قرار بود صبح امروز دوشنبه به منظور تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران به ایلام سفر کند، به دنبال تشدید بارشها و نبود امکان پرواز هواپیما در لرستان و ایلام، از راه زمینی عازم اندیمشک در استان خوزستان شد.اسحاق جهانگیری که از دیروز یکشنبه سفر خود به چهار استان غربی و جنوبی کشور برای حضور میدانی در مدیریت بحران ناشی از بارندگیهای بیسابقه در این منطقه را با سفر به کرمانشاه و لرستان آغاز کرده بود، صبح امروز و در پی تشدید بارندگیها و نبود امکان پرواز هواپیما، از حضور در ایلام بازماند و بلافاصله از راه زمینی عازم استان خوزستان از دیگر استانهای در معرض خطر سیل، شد.
معاون اول رئیس جمهور پیش از ترک خرمآباد در تماس تلفنی با وزیر کشور دستور داد تا امکانات و تجهیزات شهرداری شهرهای بزرگ کشور بسیج شده و برای کمک به مناطق سیلزده اعزام شوند.
وی پیش از ترک خرمآباد بازدیدی از نقاط مختلف این شهر و بالا آمدن سطح آب در مسیلها و رودخانههای شهر داشت.
منبع: ایسنا
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین