«البشیر» فرماندهان ارشد ارتش سودان را تغییر داد
رئیسجمهور سودان در ادامه عزل و نصبهای گسترده در دولت و مسئولان محلی، فرماندهان ارشد نیروهای مسلح را تغییر داد.
رئیسجمهور سودان در ادامه عزل و نصبهای گسترده در دولت و مسئولان محلی، فرماندهان ارشد نیروهای مسلح را تغییر داد.به گزارش فارس، وزارت دفاع سودان امروز سهشنبه در بیانیهای از تغییرات در میان فرماندهان ارشد نظامی این کشور خبر داد.
وبگاه «الیوم السابع» و شبکه الجزیره گزارش دادند که چند روز پس از اعلام وضعیت اضطراری در سراسر کشور، البشیر تغییراتی در میان فرماندهان ارشد نظامی اعمال کرد.
طبق این گزارش «عصام الدین مبارک» به عنوان وزیر مشاور در وزارت دفاع که یک منصب جدیدی است، منصوب شد.
البشیر روز دوشنبه(دیروز) نیز چهار فرمان صادر و طی آن اختیارات گستردهای به نیروهای نظامی کشور اعطا و هر گونه تجمع و برگزاری تظاهرات را ممنوع کرد.
وی طی فرمان شماره یک خود به همه نیروهای نظامی اختیار ورود به ساختمانها و بازرسی آن و نظارت بر هر گونه تأسیسات، بلوکه کردن اموال و پلمپ فروشگاهها و مراکز تجاری که مرتکب تخلف شدهاند، اعطا کرده است.
رئیس جمهور سودان روز جمعه 22 فوریه جاری از انحلال دولت وفاق ملی و همه دولتهای محلی در سودان و تشکیل دولتی شایسته سالار برای اتخاذ تدابیر اقتصادی اساسی خبر داد.
عمر البشیر همچنین از برقراری حالت فوق العاده در سودان به مدت یک سال خبر داد و از اعضای پارلمان سودان خواست بررسی طرحی را که به وی اجازه نامزدی مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را می دهد، متوقف کند.
ارسال نظر