افزایش تنش میان لهستان و اسراییل
کد خبر: ۲۵۲۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۰
در پی ادامه تنش در روابط لهستان و اسراییل بر سر اظهارات مقامات و وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی درباره همدستی این کشور اروپایی با آلمان نازی در جنگ جهانی دوم، ورشو از اسرائیل کاتس، وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی خواست عذرخواهی کند.
در پی ادامه تنش در روابط لهستان و اسراییل بر سر اظهارات مقامات و وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی درباره همدستی این کشور اروپایی با آلمان نازی در جنگ جهانی دوم، ورشو از اسرائیل کاتس، وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی خواست عذرخواهی کند.پیش از این اسرائیل کاتس، وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رادیو ارتش این رژیم گفت: «بسیاری از لهستانیها با نازیها همکاری کردند و در نابودی یهودیان نقش داشتند.»
چند روز پیش نیز بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که برای شرکت در نشست ضدایرانی ورشو به لهستان سفر کرده بود، لهستانیها را به همدستی با آلمان نازی متهم کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین