نامه حجتی به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان ها درباره تغییر محیط کشت انواع خیار و فلفل از سال زراعی 1400 - 1399
به اطلاع عموم کشاورزان، تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی و فعال در زمینه تولید و عرضه محصولات سبزی و صیفی می رساند نسبت به برنامه ریزی جهت تغییر محیط کشت از فضای باز به گلخانه اقدام نمایند.
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: به منظور افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، صرفه جویی در مصرف آب و افزایش بهره وری، از سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تولید انواع خیار و فلفل در فضای باز،محدود و صرفا از تولید محصولات یاد شده در محیط های کنترل شده (گلخانه ای) حمایت می شود.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید،محمود حجتی در نامه ای خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان ها،تصریح کرد:وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد در راستای اجرایی شدن اهداف و سیاست های مصوب و ابلاغی اقتصاد مقاومتی و به استناد بندهای ۶ و ۹ اصل چهل و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور تأمین نیازهای غذایی کشور و افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، افزایش بهره وری، صرفه جویی در مصرف آب و زمینه سازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارزش افزوده و صادرات، از سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ تولید محصولات خیار و فلفل، در فضای باز را محدود و تولید در محیط های کنترل شده (گلخانه ای) را حمایت نماید.
وی با اشاره به این که از سال زراعی یاد شده صرفا تولیدات گلخانه ای محصولات خیار و فلفل از تسهیلات ارزی، بانکی و خدمات بهره مند می شوند،اعلام کرد: به اطلاع عموم کشاورزان، تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی و فعال در زمینه تولید و عرضه محصولات سبزی و صیفی می رساند نسبت به برنامه ریزی جهت تغییر محیط کشت از فضای باز به گلخانه اقدام نمایند.
ارسال نظر