لندن هم از رئیسجمهور خودخوانده ونزوئلا حمایت کرد
در خصوص روابط با آمریکا نیز فکر میکنیم قطع روابط ونزوئلا با آمریکا غیرقابل قبول است. حل این بحران در همکاری برای یافتن راه حل صلح آمیز و عملی و دیپلماتیک است نه اخراج.

انگلیس با این ادعا که انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۸ ونزوئلا آزاد و عادلانه نبوده از خوان گوآیدو، رئیس کنگره تحت کنترل مخالفان که خود را رئیسجمهور موقت نامیده حمایت کرد.به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی ترزا می، نخستوزیر انگلیس گفت: انتخابات ۲۰۱۸ ونزوئلا آزاد و عادلانه نبود بنابراین پایههای قدرت دولت ونزوئلا سست است. ما حمایت کامل خود را از خوان گوآیدو، رئیس منتخب مجمع ملی به عنوان رئیسجمهور اعلام میکنیم.
وی گفت: در خصوص روابط با آمریکا نیز فکر میکنیم قطع روابط ونزوئلا با آمریکا غیرقابل قبول است. حل این بحران در همکاری برای یافتن راه حل صلح آمیز و عملی و دیپلماتیک است نه اخراج.
منبع: ایسنا
ارسال نظر