قاتل عروسی جویبار دستگیر شد
کد خبر: ۲۴۴۰۴۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۸
فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از وقوع قتل جوان 25 ساله و دستگیری قاتل فراری در کمتر از 48 ساعت خبر داد.
فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از وقوع قتل جوان 25 ساله و دستگیری قاتل فراری در کمتر از 48 ساعت خبر داد.به گزارش ایسنا، «اکبر درویشی» گفت: ساعت 22 و 49 دقیقه روز پنجشنبه 29 آذر ماه، در پی کسب خبری از مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع درگیری در یک مراسم عروسی در شهرستان جویبار، بلافاصله ماموران گشت کلانتری مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: در این درگیری که میان دو فرد 25 و 26 ساله به وقوع پیوست، یکی از طرفین درگیری با ضربات چاقو به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان جویبار تصریح کرد: پس از وقوع این درگیری که به مرگ فرد مصدوم منجر شده بود، موضوع بلافاصله در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
درویشی یادآور شد: متهم که در پی از ارتکاب به این جنایت از محل متواری شده بود، در کمتر از 48 ساعت شناسایی و در عملیاتی ضربتی توسط ماموران اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی دستگیر شد.
وی، یادآور شد: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و موضوع در دست بررسی است.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین