کاهش 350 تومانی نرخ دلار بانکی
کد خبر: ۲۴۲۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴
بانکها امروز (۱۹ آذر) نرخ خرید ارز را کاهش دادند و تا ساعت ۱۲ امروز هر دلار آمریکا را ۱۰ هزار و ۸۹۱ تومان میخرند و نرخ فروش دلار در سیستم بانکی ۱۰ هزار و ۹۹۰ تومان است.
بانکها امروز نرخ خرید دلار را بیش از ۳۵۰ تومان کاهش دادند و این نرخ به زیر ۱۱ هزار تومان رسید.بانکها امروز (۱۹ آذر) نرخ خرید ارز را کاهش دادند و تا ساعت ۱۲ امروز هر دلار آمریکا را ۱۰ هزار و ۸۹۱ تومان میخرند و نرخ فروش دلار در سیستم بانکی ۱۰ هزار و ۹۹۰ تومان است.
همچنین نرخ خرید یورو نیز نسبت به روز گذشته کاهشی بوده و قیمت خرید هر یورو در بانکها به ۱۲ هزار و ۴۴۸ تومان رسیده است.
قیمت خرید پوند در بانکها هم ۱۳ هزار و ۸۸۳ تومان است و این در حالی است که روز گذشته هر دلار را به قیمت ۱۱ هزار و ۲۴۷ تومان و هر یورو را ۱۲ هزار و ۸۰۳ تومان خریداری میشد.
از سوی دیگر بانکها در صورت کامل بودن مدارک مسافران برای کشورهای همسایه و مشترکالمنافع تا سقف ۵۰۰ یورو و برای سایر کشورها تا سقف ۱۰۰۰ یورو ارز مسافرتی به آنها میفروشند.
بر اساس اعلام بانکها امروز هر یورو مسافرتی را ۱۲ هزار و ۵۶۱ تومان میفروشند که این رقم با احتساب کارمزد به ۱۲ هزار و ۹۶۳ تومان میرسد.
همچنین بر اساس اعلام صرافیها، نرخ فروش لیر امروز در بازار غیر رسمی ۲۲۰۰ تومان، نرخ فروش درهم ۳۰۵۰ تومان و نرخ فروش پوند نیز ۱۴ هزار و ۲۰۰ تومان است.
به گزارش ایسنا، گزارشها حاکی از آن است که نرخ ارز امروز در بازار غیررسمی با کاهش قابل توجهی همراه بوده است.
منبع: ایسنا
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین