جلیقهزردهای بروکسل خواستار استعفای رهبران فرانسه و بلژیک شدند
همزمان با تظاهرات جلیقهزردها در پاریس، معترضان به سیاستهای دولت بلژیک هم با شمایل مشابه در بروکسل تظاهرات کردند.
همزمان با تظاهرات جلیقهزردها در پاریس، معترضان به سیاستهای دولت بلژیک هم با شمایل مشابه در بروکسل تظاهرات کردند.به گزارش ایسنا، پلیس حدود ۷۰ تظاهرکننده را در جریان این تظاهرات بازداشت کرده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، نزدیک به ۵۰۰ شهروند معترض به سیاستهای دولت شارل میشل، در دو منطقه پایتخت تجمع کردند.
یورونیوز نیز گزارش داد، بیشتر معترضان در نزدیکی پارک سلطنتی بین محله نهادهای اروپایی و پارلمان بلژیک تجمع کرده و با نیروهای پلیس درگیر شدهاند.
پلیس با شلیک گاز اشکآور و استفاده از ماشینهای آبپاش تظاهرکنندگان را متفرق و تمامی راههای منتهی به منطقه نهادهای اتحادیه اروپا در میدان شومان را مسدود کرده است.
تظاهرکنندگان بلژیکی خواستار استعفای شارل میشل و امانوئل ماکرون، رییسجمهوری فرانسه شدند.
ارسال نظر