بازگشت بیش از ۱۴۰۰ آواره سوری از کشور اردن
کد خبر: ۲۴۱۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۰
منابع سوری از ورود بیش از ۱۴۰۰ آواره سوری از اردن به کشورشان طی هفته گذشته خبر دادند.
منابع سوری از ورود بیش از ۱۴۰۰ آواره سوری از اردن به کشورشان طی هفته گذشته خبر دادند.بیش از 1400 آواره سوری که به سبب اقدامات گروههای تروریستی از خانه و کاشانه خود آواره شده و به اردن پناه برده بودند، طی هفته گذشته به کشورشان بازگشتهاند.
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، مرکز مرزی نصیب بین سوریه و اردن، بازگشت 1439 شهروند سوری طی هفته گذشته را ثبت کرده است.
مازن غندور رئیس مرکز مهاجرت و گذرنامه در مرکز نصیب گفتهاست ورود سوریهای رانده شده به سبب تروریسم، طی هفته گذشته افزایش قابل ملاحظهای داشته است .
وی افزود از زمان بازگشایی گذرگاه نصیب در پانزدهم اکتبر آمار آوارگان سوری که به کشورشان بازگشتهاند، افزایش یافته است به طوری که تعداد آنها به چهار هزار و 219 نفر رسیده است.
به گفته وی، بازگشت امنیت و ثبات به بیشتر مناطق به لطف جانفشانی ارتش سوریه، سوریها را تشویق به بازگشت به شهرها و روستاهایشان کرده است که از آنجا به سبب تروریسم آواره شده بودند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین