"حمله رنگی" آنارشیستهای یونان به وزارت خارجه
حملات کوچک اینچنینی به کسبوکارها، ساختماهای دولتی، نیروهای پلیس و سیاستمداران در یونان امری معمول است.
پلیس یونان اعلام کرد، آنارشیستهای یونانی به دیوارهای خارجی ساختمان وزارت امور خارجه این کشور در آتن رنگ قرمز پاشیدند و اعلامیههایی را در خیابانهای اطراف پارلمان این کشور پخش کردند.به نقل از خبرگزاری رویترز، به گفته یکی از مقامات پلیس آتن حدودا ۱۰ تن در این اقدام شرکت داشتند. طی این اقدام اعتراضآمیز یک نفر دستگیر شد اما هیچیک از این معترضان زخمی نشدند.
گروه آنارشیست "روویکوناس" در بیانیهای که در وبسایت خود منتشر کرد، این حمله را مرتبط با درگیریهای فلسطینی- اسرائیلی دانست.
حملات کوچک اینچنینی به کسبوکارها، ساختماهای دولتی، نیروهای پلیس و سیاستمداران در یونان امری معمول است.
روویکوناس که در سال ۲۰۰۹ و طی بدترین بحران اقتصادی یونان در چند دهه اخیر تشکیل شد، در سالهای اخیر چندین حمله از این دست را علیه سیاستمداران، کسبوکارها و ساختمانهای دولتی صورت داده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر