|
امروز: سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۶:۲۵

پیکر همه جانباختگان حادثه سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا کشف شد

کد خبر: ۲۱۷۹۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
پیکر همه جانباختگان حادثه سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا کشف شد
با اعلام نتایج آزمایش‌های انجام شده برروی بقایای پیکر‌های یافت شده در ارتفاعات دنا تعداد پیکر‌های قابل تحویل به خانواده جانباختگان سانحه هوایی تهران - یاسوج به ۶۰ نفر خواهد رسید.
مدیر کل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد از کشف پیکر همه جانباختگان حادثه سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: با اعلام نتایج آزمایش‌های انجام شده برروی بقایای پیکر‌های یافت شده در ارتفاعات دنا تعداد پیکر‌های قابل تحویل به خانواده جانباختگان سانحه هوایی تهران - یاسوج به ۶۰ نفر خواهد رسید.

امینی افزود: با توجه به نتایج آزمایش‌های ژنتیک، بقایای پیکر همه مسافران یافت شده است.

وی با بیان اینکه جواب آزمایش ژنتیک آخرین مسافر هواپیما نیز تایید شد ادامه داد:پیکر سایر جانباختگان در روز‌های آینده برای تحویل به خانواده هایشان به پزشکی قانونی تحویل می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هم گفت: از ابتدای آغاز عملیات جستجوی پیکر جانباختگان سانحه سقوط هواپیمای تهران-یاسوج تاکنون هیچ جسد سالم و کاملی پیدا نشده است.

باشگاه خبرنگاران نوشت:جهانبین از جست‌وجوی بسیاری از مناطق نزدیک به محل سقوط توسط امدادگران خبر داد و افزود: به زودی پایان عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان در ارتفاعات دنا اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۳۰ نفر از امدادگران جمعیت هلال احمر از استان‌های مختلف کشور و نیرو‌های مردمی در ارتفاعات دنا مشغول ادامه عملیات جستجوی پیکر جانباختگان هستند.

هواپیمای ATR تهران-یاسوج ۲۹ بهمن ماه ۹۶ در ارتفاعات دنا سقوط کرد و ۶۵ خدمه و مسافر این هواپیما جان خودرا از دست دادند و از آن روز تاکنون عملیات جستجوی پیکر جانباخته این سانحه ادامه یافته است.
ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین