تلاش نخستوزیر ژاپن برای امضای معاهده صلح با پوتین
کد خبر: ۲۱۴۵۳۹
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۴
نخست وزیر ژاپن در نظر دارد که با رئیسجمهور روسیه درباره اجرای برنامه همکاری هشت مادهای میان دو کشور و همچنین امضای توافق صلح دوجانبه گفتوگو کنند.
نخست وزیر ژاپن در نظر دارد که با رئیسجمهور روسیه درباره اجرای برنامه همکاری هشت مادهای میان دو کشور و همچنین امضای توافق صلح دوجانبه گفتوگو کنند.به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در این باره گفت: دو سال پیش من پیشنهاد همکاری میان دو کشور در قالب یک برنامه هشت مادهای مطرح کردم و اکنون این برنامه در حال اجرا است. در دیدار آتی نیز با پرزیدنت پوتین در نظر دارم در مورد چگونگی اجرای بهتر این برنامه هشت مادهای گفتوگو کرده و درباره امضای توافق صلح صحبت کنم.
وی ادامه داد: هر دو طرف بر این باوریم که آگاهی مردم دو کشور نسبت به اهمیت روابط روسیه و ژاپن کلید دستیابی به معاهده صلح است.
قرار است آبه در 25 و 26 ماه مه به دعوت ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه به این کشور سفر کند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین