احتمال برگزاری نشستی درباره برجام در مجلس
فراکسیونهای ولایی، امید و مستقلین به دنبال برگزار ی نشست مشترکی برای آینده برجام هستند چون این موضوع مربوط به منافع ملی کشور است و باید فارغ از مسائل سیاسی به آن نگاه شود.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت که احتمالا نشست مشترک سه فراکسیون سیاسی مجلس در موضوع آینده برجام برگزار میشود.سیدحسین نقوی حسینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: فراکسیونهای ولایی، امید و مستقلین به دنبال برگزار ی نشست مشترکی برای آینده برجام هستند چون این موضوع مربوط به منافع ملی کشور است و باید فارغ از مسائل سیاسی به آن نگاه شود.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه قرار است آمریکاییها در 22 اردیبهشت درباره برجام اعلام نظر کنند، روسای فراکسیونهای سیاسی مجلس مذاکراتی انجام دادند تا احتمالا در روز چهارشنبه (19 اردبیهشت) نشست مشترکی را برگزار کرده و رایزنیهایی را انجام دهند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر