تاثیر منفی مصرف بلندمدت روغن ماهی بر کبد
نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتابگردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش میدهد.
نتایج یک تحقیق نشان میدهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتابگردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش میدهد.روغن ماهی خواص بسیاری برای سلامتی دارد اما نتایج یک تحقیق در اسپانیا حاکی از آن است که مصرف بلندمدت این روغن و روغن آفتابگردان میتواند خطر ابتلا به استئاتوهپاتیت (NASH) را در دوران بعدی زندگی بیشتر کند.
استئاتوهپاتیت نوع وخیمتر از بیماری کبد چرب است.
مطالعه انجام شده روی موشها نشان داد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا آفتابگردان تغییراتی را در کبد ایجاد میکند که این عضو از بدن را مستعد ابتلا به بیماری کبد چرب مینماید.
از جمله فاکتورهای کلیدی خطرزا در بروز این نوع از بیماری کبد چرب میتوان به اضافه وزن، چاقی، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت نوع دو اشاره کرد که تمامی آنها به شدت تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.
متخصصان اسپانیایی اظهار داشتند: ارتباط بین رژیم غذایی و استئاتوهپاتیت نشان میدهد که نوع روغن مصرفی میتواند نقش حائز اهمیتی در بروز مشکلات بعدی در زندگی داشته باشد.
محققان با مطالعه روی موشهای آزمایشگاهی مشاهده کردند: روغن ماهی و آفتابگردان تاثیر منفی بر سلامت کبد این موشها دارد.
ارسال نظر