گوشت گاو عامل بروز این بیماری ها
گوشت گاو به میزان زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، اما بهتر است بدانید ابوعلی سینا گوشت گاو را عامل بروز 16 بیماری دانسته که در این مقاله به آنها می پردازیم.
گوشت گاو به میزان زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، اما بهتر است بدانید ابوعلی سینا گوشت گاو را عامل بروز 16 بیماری دانسته که در این مقاله به آنها می پردازیم.ابوعلیسینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط میداند؛ مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگهای ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است.
نخستین این بیماری ها، سرطان و دوم مالیخولیا Schizophrenia (معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد. گوشت گاو سبب تیرگی پوست، حالتهای عصبی و افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و... میشود.
از بین گوشتها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم وتر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.
ارسال نظر