بازداشت 4 نفر توسط پلیس مبارزه با تروریسم انگلیس
سخنگوی پلیس انگلیس روز سهشنبه از دستگیر شدن چهار نفر در مناطق «شفیلد» و «چسترشایر» واقع در مرکز این کشور توسط ماموران یگان مبارزه با تروریسم، به ظن برنامهریزی برای عملیات تروریستی خبر داد.
سخنگوی پلیس انگلیس روز سهشنبه از دستگیر شدن چهار نفر در مناطق «شفیلد» و «چسترشایر» واقع در مرکز این کشور توسط ماموران یگان مبارزه با تروریسم، به ظن برنامهریزی برای عملیات تروریستی خبر داد.وی افزود: این افراد به ظن برنامهریزی برای حملات تروریستی و به عنوان بخشی از تحقیقات جاری یگان مبارزه با تروریسم پلیس شمال شرق انگلیس دستگیرشدهاند.
منابع انگلیسی میگویند که در جریان این عملیات، مأموران مبارزه با تروریسم و کارشناسان خنثیکننده بمب، سه واحد مسکونی را در منطقه یورکشایر جنوبی موردبررسی قرار داده و افراد یادشده را دستگیر کردهاند.
برخی منابع از ارتباط این افراد با گروه های افراطی اسلامی خبر می دهند.
این حادثه درست یک روز پس از آن صورت میگیرد که در پی حمله با خودرو به پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس، یک نفر دستگیر و این مکان نظامی برای ساعاتی بسته شد.
پلیس منطقه یورکشایر صبح دیروز نیز دانش آموزان یک مدرسه متوسطه را به دلیل بروز یک حادثه امنیتی تخلیه کرد.
انگلیس در یک سال گذشته تاکنون شاهد پنج حمله تروریستی بوده که براثر آن دهها تن کشته شدهاند.
سطح هشدار تروریستی در انگلیس از اوت سال 2014 و همزمان با مشارکت این کشور در حملات هوایی علیه داعش در عراق به سطح 'شدید' (سطح چهار از مجموع پنج) افزایش یافته بود که به این معنا است حمله تروریستی در این کشور به شدت محتمل است.
در صورتی که اوضاع امنیتی این جزیره به بدترین حالت خود برسد، سطح هشدار امنیتی به «بحرانی» میرسد که بدان معناست که «وقوع حمله قریبالوقوع تروریستی، انتظار میرود.»
ارسال نظر