گوشت قرمز و مرغ، عامل دیابت
مصرف محصولات دامی، مثل گوشت قرمز و مرغ، خطر ابتلا به دیابت را به طرز چشمگیری بالا میبرد. نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، کسانی که میزان بیشتری چربیهای اشباعشده و حیوانی استفاده میکنند، دوبرابر بیشتر از کسانی که کمتر از این مواد استفاده میکنند، در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند.
مصرف محصولات دامی، مثل گوشت قرمز و مرغ، خطر ابتلا به دیابت را به طرز چشمگیری بالا میبرد. نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد، کسانی که میزان بیشتری چربیهای اشباعشده و حیوانی استفاده میکنند، دوبرابر بیشتر از کسانی که کمتر از این مواد استفاده میکنند، در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند. محققان دانشگاه روویرا آی ویرگیلی، واقع در تاراگونای اسپانیا، ارتباط میان مصرف چربی و خطر ابتلا به دیابت نوع دو را ارزیابی کردند. این گروه تحقیقاتی ۳،۳۴۹ مورد که اساساً مبتلا به دیابت نبودهاند، ولی در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی بودند، را مورد بررسی قرار داد.
علاوه بر این، آنها ارتباط میان مواد غذایی سرشار از چربی اشباع و ابتلا به عارضهی دیابت نوع دو را مورد بررسی قرار دادند. پس از ۴.۵ سال زیر نظر قرار دادن افراد مورد مطالعه، ۲۶۶ مورد به دیابت مبتلا شدند. نتایج نشان میدهد که مصرف ۱۲ گرم کره در روز، خطر ابتلا به دیابت را در طی ۴.۵ سال آینده دوبرابر میکند و این درحالی است که مصرف ماست با چربی کامل خطر ابتلای کمتری دارد.
نتایج این تحقیقات تأکید بر فواید رژیم غذایی مدیترانهای، برای جلوگیری از بیماریهای مزمن، بهطور خاص «دیابت نوع دو» را دارد. همچنین اهمیت کنار گذاشتن چربیهای حیوانی و اشباع، بهخصوص گوشت قرمز و فرآوری شده و جانشین کردن اینها با منابع سبزیجاتی مثل روغن زیتون و مغزها را متذکر میشود. در نهایت، کارشناسان اهمیت جایگزین کردن چربیهای اشباع حیوانی با روغن زیتون و مغزها را پیشنهاد کردند.
علاوه بر این، آنها ارتباط میان مواد غذایی سرشار از چربی اشباع و ابتلا به عارضهی دیابت نوع دو را مورد بررسی قرار دادند. پس از ۴.۵ سال زیر نظر قرار دادن افراد مورد مطالعه، ۲۶۶ مورد به دیابت مبتلا شدند. نتایج نشان میدهد که مصرف ۱۲ گرم کره در روز، خطر ابتلا به دیابت را در طی ۴.۵ سال آینده دوبرابر میکند و این درحالی است که مصرف ماست با چربی کامل خطر ابتلای کمتری دارد.
نتایج این تحقیقات تأکید بر فواید رژیم غذایی مدیترانهای، برای جلوگیری از بیماریهای مزمن، بهطور خاص «دیابت نوع دو» را دارد. همچنین اهمیت کنار گذاشتن چربیهای حیوانی و اشباع، بهخصوص گوشت قرمز و فرآوری شده و جانشین کردن اینها با منابع سبزیجاتی مثل روغن زیتون و مغزها را متذکر میشود. در نهایت، کارشناسان اهمیت جایگزین کردن چربیهای اشباع حیوانی با روغن زیتون و مغزها را پیشنهاد کردند.
ارسال نظر