عراق شبکه های اجتماعی را مسدود کرد
کد خبر: ۱۸۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
دولت عراق برای جلوگیری از ارتباط اعضای گروه تروریستی داعش اقدام به مسدود کردن شبکه های فیسبوک، توئیتر، و یوتیوپ کرد.
راشا تودی از اقدام دولت عراق در مسدود کردن شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک، توئیتر و یوتیوپ خبر داد. این اقدام برای جلوگیری از ارتباط اعضای گروه داعش با یکدیگر از طریق این شبکه ها انجام می شود.
گروه داعش از هفته گذشته با شدت بخشیدن به تحرکات خود توانست با اشغال شهر موصل اوضاع امنیتی عراق را وارد یک بحران جدید کند.
درگیری های ارتش عراق با این گروه همچنان ادامه دارد در همین رابطه، نیروهای امنیتی عراق در جریان پاکسازی مناطق مختلف این کشور از گروه داعش، 50 تروریست را در تکریت به هلاکت رساندند.
در جریان این عملیات که مقر تروریست های داعش و سرکردگان حزب بعث را هدف قرار داده بود، احمد عزت الدوری پسر عزت ابراهیم الدوری معاون فراری صدام دیکتاتور معدوم عراق به هلاکت رسید.
منبع: مهر
برچسب ها: عراق ، شبکه اجتماعی ، فیسبوک ، توئیتر ، یوتیوپ ، داعش ، موصل ، تروریست ، روحانی ، تدبیر و امید
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین