زمان قرائت گزارش برجام در مجلس مشخص شد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت:قرائت گزارش شش ماهه دوم این کمیسیون درباره برجام در صحن علنی به بعد تعطیلات موکول شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت:قرائت گزارش شش ماهه دوم این کمیسیون درباره برجام در صحن علنی به بعد تعطیلات موکول شد."سیدحسین نقویحسینی" سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه گزارش شش ماهه نحوه اجرای برجام از سوی وزارت امور خارجه شب گذشته تحویل این کمیسیون شده است، گفت: در اولین فرصت این گزارش برای اعضا قرائت میشود.
وی ادامه داد: قرار نیست بر روی گزارش وزارت امور خارجه کاری انجام شود بلکه تنها مبنای تهیه گزارش شش ماهه سوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قرار خواهد گرفت.
نقویحسینی همچنین با اشاره به تصویب گزارش شش ماهه دوم اجرای برجام در کمیسیون امنیت ملی نیز گفت: این گزارش بعد از تصویب به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شد تا به منظور قرائت در دستور کار صحن علنی قرار بگیرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: با توجه به دو هفته تعطیلی مجلس، این گزارش بعد از تعطیلات در جلسه علنی قرائت خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر