درخواست 171 نماینده از رئیس جمهور
محمدحسین فرهنگی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی این بیانیه را پیش از پایان نشست علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان در صحن خانه ملت قرائت کرد.
171نماینده مجلس شورای اسلامی در بیانیهای خطاب به رئیسجمهوری خواستار ایجاد فرصت برای جوانان فرهیخته و متخصص در سطوح عالی مدیریت دولت دوازدهم شدند.محمدحسین فرهنگی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی این بیانیه را پیش از پایان نشست علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان در صحن خانه ملت قرائت کرد.
در بخشی از این بیانیه خطاب به حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهوری آمده است: از جنابعالی خواستاریم با اعمال نظر و با دعوت و ایجاد حضور برای جوانان فرهیخته و متخصص کابینه در سطوح عالی مدیریت دولت دوازدهم، موجبات برقراری عدالت شغلی، پویاسازی دولت، هموارسازی و پیشبُرد مسیر توسعه را فراهم آورید که بیشک توسعه همهجانبه و پایدار جز با مشارکت مستقیم جوانان میسر نخواهد بود.
ارسال نظر