جزئیات جلسه قاضی عسکر با اعضای جامعه مدرسین
کد خبر: ۱۶۴۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۲
حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، با حضور در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن ارائه گزارشی در ارتباط با برگزاری مراسم حج سال ۱۳۹۶ و اعزام زائران ایرانی به بیتالله الحرام، از نظرات اعضای محترم جامعه مدرسین بهره برد.
حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، با حضور در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن ارائه گزارشی در ارتباط با برگزاری مراسم حج سال ۱۳۹۶ و اعزام زائران ایرانی به بیتالله الحرام، از نظرات اعضای محترم جامعه مدرسین بهره برد.در این در این جلسه که به ریاست آیتالله یزدی و با حضور دیگر اعضای جامعه مدرسین برگزار شد، ابتدا حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر گزارشی از پیگیریهای حادثه مسجدالحرام و منا و مذاکرات با مسئولین عربستان مبنی بر برآورده شدن تمامی درخواستهای جمهوری اسلامی ایران از جمله تأمین امنیت زوار و احترام کامل به آنها و انجام مقدمات برای حضور حجاج به سرزمین وحی با سفر کارشناسان مربوطه از جمله هتل، حمل و نقل، تغذیه و دیگر موارد ارائه کرد.
در ادامه تعدادی از اعضای جامعه مدرسین ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته برای برگزاری این فریضه الهی، نقطه نظرات و تاکیداتی را در این زمینه ارائه کردند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین