خط و نشان ترکیه برای اتحادیه اروپا
کد خبر: ۱۵۶۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
وزیر امور اتحادیه اروپای ترکیه اعلام کرد: ما پیشنهادات خود را آماده کردهایم و این پیشنهادات را در ماه مه به اتحادیه اروپا ارائه خواهیم کرد، اگر آنها قبول نکنند میدانیم آن وقت چه کنیم.
وزیر امور اتحادیه اروپای ترکیه اعلام کرد: ما پیشنهادات خود را آماده کردهایم و این پیشنهادات را در ماه مه به اتحادیه اروپا ارائه خواهیم کرد، اگر آنها قبول نکنند میدانیم آن وقت چه کنیم.عمر چلیک، وزیر امور اتحادیه اروپای ترکیه اعلام کرد: اگر اتحادیه اروپا پیشنهادات ارائه شده از سوی ما را قبول نکند ما نیز تعهدات خود را در دریای اژه به جا نمیآوریم.
وی درباره شروط اتحادیه اروپا برای انجام توافق لغو روادید برای شهروندان ترکیه در سفر به کشورهای اروپایی گفت: ما نمیتوانیم تغییری در قوانین خود در مباره با تروریسم ایجاد کنیم زیرا این قوانین برای امنیت کشورمان مهم است.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین