متیس:
حمله موشکی آمریکا، 20 درصد هواپیماهای سوریه را از بین برد
وزیر دفاع امریکا در اظهارنظری درباره حملات موشکی اخیر این کشور به پایگاه «الشعیرات» مدعی شد که در این حمله 20 درصد هواپیماهای عملیاتی سوریه نابود شد.
وزیر دفاع امریکا در اظهارنظری درباره حملات موشکی اخیر این کشور به پایگاه «الشعیرات» مدعی شد که در این حمله 20 درصد هواپیماهای عملیاتی سوریه نابود شد.وزیر دفاع امریکا امروز دوشنبه در اظهارنظری درباره حملات موشکی اخیر این کشور به پایگاه «الشعیرات» مدعی شد که در این حمله 20 درصد هواپیماهای عملیاتی سوریه نابود شد.
در این بیانیه آمده است: «حمله نظامی آمریکا به پایگاه الشریعات در روز 6 آوریل پاسخی حسابشده به استفاده دولت سوریه از سلاحهای شیمیایی بود.»
متیس اضافه کرده است: «ارزیابی وزارت دفاع این است که این حمله باعث نابودی یا آسیب به سایتهای سوخت و مهمات، تواناییهای پدافند هوایی و 20 درصد هواپیماهای عملیاتی سوریه شد.»
منبع: فارس
ارسال نظر