رانش زمین در کلمبیا 112کشته بر جای گذاشت
کد خبر: ۱۵۳۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۳
«خوان مانوئل سانتوس» رئیسجمهوری کلمبیا، که به محل وقوع حادثه سفر کرده، از اعزام نیروهای ارتش به استان پوتویاما در واکنش به سیل و رانش زمین خبر داده است.

بر اثر رانش زمین در جنوب غربی کلمبیا حداقل ۱۱۲ نفر کشته و بیش از ۱۹۰ نفر زخمی شدهاند.به نقل از بیبیسی، این حادثه به دنبال ساعتها بارش باران سنگین در طول شب رخ داده که باعث طغیان رودخانهها و جاری شدن سیل در مناطق مسکونی استان پوتومایو شده است.
به دنبال بارندگیهای شب گذشته، تعدادی نامعلوم از ساکنان محلی نیز ناپدید شدهاند. یک مقام ارتش کلمبیا گفت که کارکنان بیمارستان اصلی منطقه، به زحمت در تلاش برای رسیدگی به آسیبدیدگان هستند.
«خوان مانوئل سانتوس» رئیسجمهوری کلمبیا، که به محل وقوع حادثه سفر کرده، از اعزام نیروهای ارتش به استان پوتویاما در واکنش به سیل و رانش زمین خبر داده است.
شهردار شهر موکوآ، مرکز استان پوتویاما، اعلام کرده که آب و برق این شهر و ارتباط آن با بیرون به کلی قطع شده است.
به گفته مقام های محلی، در منطقه خسارت دیده چند محله به طور کامل زیر گل و لای مدفون شدهاند.
منبع: ایلنا
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین