غیب پرور:با آغوش باز به دولت کمک میکنیم
ما باید کمک کنیم چراکه این مملکت و این انقلاب برای ما و متعلق به همه مردم و همه بسیجیان است و هیچ کس حق ندارد که خودش را رقیب نشان دهد.
غلامحسین غیبپرور گفت: هرجایی که دولت اعلام کند ما با آغوش باز به دولت کمک می کنیم.غلامحسین غیبپرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره اینکه بسیج می تواند دستگاههای مسئول را هم در جهتدهی، هم در هدفگذاری، هم در عمل یاری بدهد و اینکه بسیج می تواند به قوّهی مجریّه برای جهتدهی صحیح و برای جلوگیری از خطا و انحرافِ در مسیر کمک کند، گفت: این بحثی است که ما باید باورمان شود که بسیج یک اقیانوس است که ادعای رقابت و تقابل با هیچ نهادی را ندارد.
وی در ادامه افزود: بسیج رقیب نیست؛ واقعا بسیج می تواند حلال مشکلات کشور باشد، بنده دو هفته پیش در وزارت نیرو اعلام کردم هرجایی که دولت اعلام کند ما با آغوش باز به دولت کمک می کنیم؛ در موضوع خوزستان، بنده رسما اعلام کردم که آحاد بسیجیان حاضر هستند در کاشت نهال و یا در هر عرصه دیگری که لازم باشد کمک کنند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: ما باید کمک کنیم چراکه این مملکت و این انقلاب برای ما و متعلق به همه مردم و همه بسیجیان است و هیچ کس حق ندارد که خودش را رقیب نشان دهد.
غیبپرور در پایان خاطرنشان کرد: به هر حال بسیج آغوشش باز است، از هیچ کمکی هم دریغ نمی کند و بسیج واقعا مالامال از نیروهای عاشق، باسواد و متخصص است که باید از این نیروها استفاده کنیم، این توانمندی در بسیج وجود دارد و ما هم آماده ایم.
منبع: مهر
ارسال نظر