ارائه غذاها و کالاهای با نشان حلال در ارمنستان
امیل تاراسیان، معاون وزیر توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری و آرتاشس تومانیان، سفیر جمهوری ارمنستان در تهران در رأس هیاتی روز دوشنبه 25 بهمن با مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران دیدار و درباره گسترش استفاده از نشان حلال در ارمنستان مذاکره کردند.
با گسترش همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان در زمینه نشان حلال، از این پس رستوران ها و سوپرمارکت های ارمنستان غذاها و کالاهای با نشان حلال نیز ارائه خواهند کرد
امیل تاراسیان، معاون وزیر توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری و آرتاشس تومانیان، سفیر جمهوری ارمنستان در تهران در رأس هیاتی روز دوشنبه 25 بهمن با مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران دیدار و درباره گسترش استفاده از نشان حلال در ارمنستان مذاکره کردند.
به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد؛ در این دیدار که با حضور وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد و محمدحسین شجاعی، مشاور سازمان ملی استاندارد ایران در موضوع نشان حلال صورت پذیرفت، طرفین زمینه های همکاری برای گسترش تبادلات تجاری دوجانبه، تسهیل صادرات و واردات کالاهای ساخت دو کشور و ارایه محصولات جمهوری اسلامی ایران در بازار 180 میلیون نفری منطقه اوراسیا از طریق ارمنستان را مورد بررسی و مذاکره قرار دادند.
در این جلسه، تاراسیان اظهار داشت: 40 درصد از جمعیت 400 هزار نفری گردشگران خارجی ارمنستان را ایرانیان تشکیل می دهند. با توجه به این تعداد انبوه گردشگران ایرانی، توسعه همکاری و دریافت مشورت از طرف ایرانی برای تهیه و توزیع مواد غذایی حلال در رستوران ها و سوپر مارکت های ارمنستان به منظور ارائه خدمات به گردشگران مسلمان ضرورت دارد.
دو طرف همچنین درباره تأیید صلاحیت آزمایشگاه های آزمون ارمنستان و ثبت علامت استاندارد بر روی محصولات تولیدی آن کشور گفت و گو کردند.
امیل تاراسیان، معاون وزیر توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری و آرتاشس تومانیان، سفیر جمهوری ارمنستان در تهران در رأس هیاتی روز دوشنبه 25 بهمن با مسئولان سازمان ملی استاندارد ایران دیدار و درباره گسترش استفاده از نشان حلال در ارمنستان مذاکره کردند.
به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد؛ در این دیدار که با حضور وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد و محمدحسین شجاعی، مشاور سازمان ملی استاندارد ایران در موضوع نشان حلال صورت پذیرفت، طرفین زمینه های همکاری برای گسترش تبادلات تجاری دوجانبه، تسهیل صادرات و واردات کالاهای ساخت دو کشور و ارایه محصولات جمهوری اسلامی ایران در بازار 180 میلیون نفری منطقه اوراسیا از طریق ارمنستان را مورد بررسی و مذاکره قرار دادند.
در این جلسه، تاراسیان اظهار داشت: 40 درصد از جمعیت 400 هزار نفری گردشگران خارجی ارمنستان را ایرانیان تشکیل می دهند. با توجه به این تعداد انبوه گردشگران ایرانی، توسعه همکاری و دریافت مشورت از طرف ایرانی برای تهیه و توزیع مواد غذایی حلال در رستوران ها و سوپر مارکت های ارمنستان به منظور ارائه خدمات به گردشگران مسلمان ضرورت دارد.
دو طرف همچنین درباره تأیید صلاحیت آزمایشگاه های آزمون ارمنستان و ثبت علامت استاندارد بر روی محصولات تولیدی آن کشور گفت و گو کردند.
ارسال نظر