انتقال پیکر آتش نشانان به پزشکی قانونی
کد خبر: ۱۴۳۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲
سرپرست دادسرای جنایی تهران و معاون دادستان تهران گفت: درجه حرارت آوار 300 تا 400 درجه بوده که به نظر نمیرسد با توجه به این حجم گرما بتوان به روشهای معمول شناسایی کرد و بر همین اساس با روش DNA اجساد را شناسایی میکنیم.
سرپرست دادسرای جنایی تهران و معاون دادستان تهران گفت: درجه حرارت آوار 300 تا 400 درجه بوده که به نظر نمیرسد با توجه به این حجم گرما بتوان به روشهای معمول شناسایی کرد و بر همین اساس با روش DNA اجساد را شناسایی میکنیم.قاضی شهریاری ظهر امروز در حاشیه آواربرداری پلاسکو با بیان اینکه نمونه دی.ان.ای از خانواده شهدا و همشهریان اخذ شده است، گفت: بر همین اساس منتظر یافته شدن اجساد شهدا و شهروندانمان هستیم.
وی با بیان اینکه پیکر 8 آتشنشان و 4 شهروند در اختیار مراکز پزشکی قانونی قرار گرفتند، گفت: درجه حرارت آوار 300 تا 400 درجه بوده است که به نظر نمیرسد با توجه به این حجم گرما بتوان به روشهای معمول شناسایی کرد و بر همین اساس با روش DNA اجساد را شناسایی میکنیم.
سرپرست دادسرای جنایی تهران و معاون دادستان تهران افزود: خانواده افراد روبهروی کهریزک تجمع نکنند.
منبع: ایسنا
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین