آندو بالاخره از ماشینسازی رضایتنامه گرفت
کد خبر: ۱۴۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲
این اتفاق در حالی رخ داد که این بازیکن با تسویه حساب و صدور رضایت نامه از سوى باشگاه ماشین سازى،این بازیکن به تیم فوتبال استقلال تهران پیوست.
آندرانیک تیموریان با دریافت رضایتنامه از باشگاه ماشینسازی تبریز به استقلال پیوست.على خاکزاد سرپرست تیم فوتبال ماشینسازی تبریز گفت: پس از انجام مذاکرات متعدد با کاپیتان تیم ملى فوتبال ایران در نهایت توافق نهایی براى جدایی وى از جمع ماشین سازان حاصل شد و پس از تسویه حساب و فسخ قرارداد آندو، رضایت نامه وى براى جدایی صادر شد.
خاکزاد افزود: لازم است از زحمات و تلاش هاى این بازیکن بزرگ و محجوب در تیم ماشین سازى قدردانى و براى کاپیتان تیم ملى فوتبال کشورمان در تیم جدیدش آرزوى موفقیت کنیم.
این اتفاق در حالی رخ داد که این بازیکن با تسویه حساب و صدور رضایت نامه از سوى باشگاه ماشین سازى،این بازیکن به تیم فوتبال استقلال تهران پیوست.
آندرانیک تیموریان چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسید و برای عقد قرارداد با استقلال منتظر صدور رضایتنامهاش شد.
256
منبع: خبر آنلاین
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین