عامل حمله شبانه در استانبول شناسایی شد
کد خبر: ۱۴۰۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۷
پلیس ترکیه اعلام کرد که موفق به شناسائی نام عامل انتحاری حمله به باشگاه شبانه در استانبول در شب سال نو میلادی شده است.
پلیس ترکیه اعلام کرد که موفق به شناسائی نام عامل انتحاری حمله به باشگاه شبانه در استانبول در شب سال نو میلادی شده است.به نقل از اسپوتنیک، پلیس ترکیه اعلام کرد که امروز موفق به شناسائی نام عامل انتحاری حمله به باشگاه شبانه در استانبول در شب سال نو میلادی شده است.
بر اساس اعلام روزنامه دیلی صباح، پلیس ترکیه اعلام کرد که عامل انتحاری حمله به باشگاه شبانه استانبول «عبدالقدیر ماشاریپوف» (Abdulgadir Masharipov) با اصالت «اُزبک» معروف به «ابو محمد هوراسان» (Abu Muhammed Horasan) بوده است.
گفتنی است در حمله مسلحانه بامداد یکشنبه هفته گذشته به باشگاه شبانه ای در شهر استانبولِ ترکیه حدود ۳۹ نفر جان خود را از دست داده و بالغ بر ۶۹ نفر نیز زخمی شدند.
خبرگزاری دولتی ترکیه گزارش داده بود که شهروندانی از عربستان سعودی، لبنان، کویت، اردن و لیبی در میان قربانیان حمله مرگبار استانبول بودهاند.
منبع: مهر
برچسب ها: تدبیروامید ، روحانی ، رییس جمهور ، Abdulgadir Masharipov ، عبدالقدیر ماشاریپوف ، حمله در استانبول
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین