معرفی اعضای جدید شورای امنیت سازمان ملل
کد خبر: ۱۳۹۶۷۸
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۶
کشورهای بولیوی، اتیوپی، ایتالیا، قزاقستان و سوئد از امروز یکشنبه به مدت دو سال کار خود را به عنوان اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آغاز کردند.
کشورهای بولیوی، اتیوپی، ایتالیا، قزاقستان و سوئد از امروز یکشنبه به مدت دو سال کار خود را به عنوان اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آغاز کردند.به نقل از اسپوتنیک، کشورهای بولیوی، ایتالیا، قزاقستان، اتیوپی و سوئد به عنوان اعضای جدید غیردائم شورای امنیت سازمان ملل به مدت دو سال کار خود را آغاز کردند.
کشورهای مالزی، نیوزیلند، اسپانیا، آنگولا و ونزوئلا با پایان دوره دوساله خود در شورای امنیت سازمان ملل جای خود را به کشورهای فوق دادند.
مصر، ژاپن، اوکراین، اروگوئه و سنگال از دیگر اعضای شورای امنیت سازمان ملل هستند که یک سال دیگر از عضویتشان باقی مانده است.
شورای امنیت سازمان ملل شامل ۱۵ عضو دائم و غیر دائم دارد که از این میان پنج عضو از این اعضا دارای حق وتو هستند.
منبع: ایلنا
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین