دولت با توجه به شرایط موفق عمل کرده است
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن اختری روز یکشنبه افزود: در سال های گذشته درآمد نفتی کشور بیش از 100 میلیارد دلار بود، این در حالی است که درآمد سال 94 به حدود 20 میلیارد دلار کاهش یافت.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن اختری روز یکشنبه افزود: در سال های گذشته درآمد نفتی کشور بیش از 100 میلیارد دلار بود، این در حالی است که درآمد سال 94 به حدود 20 میلیارد دلار کاهش یافت.
وی اظهار داشت: با توجه به کاهش چشمگیر درآمدها و هزینه های سنگین اداره کشور؛ قطعا کمبودهای بسیاری به وجود می آید، از سوی دیگر فشارهای اقتصادی و سیاسی از خارج از کشور بر ایران به طور مرتب تحمیل و هر روز یک توطئه جدید علیه ایران طراحی شده است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) همچنین گفت: دولت تدبیر و امید تلاش بسیاری کرده و برای پیشرفت کشور در حد توان اقدام کرده است، این به معنای آن نیست که نواقص و کمبود وجود ندارد و اشتباه های انجام نشده است.
اختری یادآور شد: هر کسی، هر دولتی و هر مجموعه ای در انجام برنامه ها ممکن است با مشکلات و کمبودهایی روبرو شود و این مسایل در همه جا مصداق دارد.
وی تصریح کرد: باید شرایط دولت های قبل و دولت روحانی را بررسی کنیم که چه شرایطی در گذشته داشتیم و اکنون چه وضعیتی داریم. این که چه موفقت هایی در دولت قبل بوده و چه کمبودهایی وجود داشته تا بتوانیم برای برنامه ریزی از آن درس بگیریم و استفاده کنیم، باید ببینیم تا این مدت چه کارهایی انجام داده ایم و چه کارهایی باید انجام دهیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند آمریکا عهد شکنی می کند و حاضر به انجام توافقات و ملتزم به عهد و پیمان های خود نیست و هر روز یک مشکل و فشار جدیدی برای ما ایجاد می کند.
اختری ادامه داد: اگر دولت تدبیر و امید توانسته در برابر دشمنی و توطئه ها علیه ایران به موفقیت بسیار خوبی برسد به دلیل تلاش های مستمر آن بوده است، گرچه مسایل و مشکلاتی هنوز حل نشده است.
وی در گفت و گو با ایرنا،همچنین اظهار داشت: با توجه به شرایط کشورهای منطقه، نعمت امنیت و آرامشی که در ایران وجود دارد بسیار ارزنده و چشمگیر است که در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) خاطرنشان کرد: برخورداری از ولی فقیه و رهبر فرزانه ، خردمند، هوشیار، مدیر، سیاستمدار و آگاه که همواره به همه مسایل توجه دارند و در زمانی که باید توضیحی دهند یا از اقدامی جلوگیری کنند یا تشویق و ترغیب، کمک و پشتیبانی کنند، ارزش بزرگ و نعمتی است که باید قدردان آن باشیم.
ارسال نظر