دولت تدبیر و امید در تحریم
ثبات در 100 روز نخست
دولت احمدی نژاد همواره بر یک نکته تاکید می کرد وآن تحریم و دست های بسته مردان دولت نهم و دهم بود. حال روحانی نیز دولت را در این شرایط به دست گرفت.

دولت احمدی نژاد همواره بر یک نکته تاکید می کرد وآن تحریم و دست های بسته مردان دولت نهم و دهم بود. حال روحانی نیز دولت را در این شرایط به دست گرفت. از این رو عدم تغییر شرایط در اعمال فشار تحریم ها می تواند شاخص مقایسه ای مطلوبی برای مردم به شمار برود. به همین منظور غلام محمد زارعی نماینده مردم بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی به تدبیر و امید می گوید: عملکرد دولت روحانی در این 100 روز بسیار مطلوب بوده است زیرا ثبات را در کشور به خوبی احساس می کنیم.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن با تاکید بر شرایط داخلی و خارجی ایران یادآور شد: شرایط کشور ویژه است و در موقعیت بدی به سر می بریم. اعمال تحریم ها و دشمنی بسیاری از کشورها با ایران به عنوان یک مانع بسیار بزرگ در مسیر توسعه ایران قرار دارد. این موانع کار را برای دولت آقای روحانی سخت کرده است.
وی اعلام کرد: آنچه که در چند سال اخیر با آن دست و پنجه نرم می کردیم مشکلات اقتصادی بود؛ که هرچند رفع نشده اما افزایش هم پیدا نکرده و همین میزان می تواند برای برنامه ریزی کوتاه مدت مدیران و صاحبان صنایع مناسب باشد.
زارعی با مد نظر قرار دادن شرایط روزهای اخیر کشور اظهار داشت: آرامشی نسبی را در این 100 روز شاهد بودم. طلا و ارز نرخی ثابت داشت. همین نکته برای تولید کنندگان که چند سالی را با نوسان های روزانه به سر بردند؛ بسیار مطلوب بود و آنان را تا حدودی دلگرم کرد.
نماینده مردم بویر احمد و دنا با اشاره به مدیریت 100 روزه دولت تدبیر و امید گفت: دولت قبل هم درشرایط تحریم بود اما به خاطر چینش اشتباه مدیران و مسئولان، کشور دچارتشنج های گاه و بی گاه می شد به طوری که ساماندهی این شرایط بسیار سخت و خارج از اختیار شده بود.
از سویی دیگر نیز سید هادی حسینی نماینده مردم شهر قائم شهر و سواد کوه در خانه ملت ، نمایندگان را منتظر گزارش خواند و به تدبیر و امید اعلام کرد: در عمر 100 روزه دولت یازدهم اتفاقاتی افتاد؛ اما اظهار نظر درباره آنها را می توان به بعد از قرائت گزارش رئس جمهور موکول کرد.
وی ادامه داد: قطعا کارهایی انجام شده اما نتایج آن مهم است که می تواند شاخص ارزیابی دولت روحانی با دولت های قبل باشد.
رئیس دولت تدبیر و امید با ارائه گزارشی از گذشته روند تغییرات و عملکرد 100 روزه را نیز ارائه خواهد داد تا مردم کشورمان بدانند چه خدماتی در این مدت انجام شده اما آنچه که لمس و دیده می شود؛ ثبات در شرایط اقتصادی است که دلگرمی را در میان مردم و صاحبان ثروت وصنایع جاری کرده از این رو می توان اذعان داشت؛ مدیریت صحیح توانست تحریم ها را بی اثر کند.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در انتظار بررسی: ۱
| انتشار یافته: ۴




ارسال نظر