گولن: کمیسیونی جهانی دست داشتن من در کودتا را پیگیری کند
کد خبر: ۱۱۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱
رهبر مخالفان رئیسجمهور ترکیه گفت که کمیسیونی جهانی امکان دست داشتن وی در کوتای اخیر را بررسی کند.
رهبر مخالفان رئیسجمهور ترکیه گفت که کمیسیونی جهانی امکان دست داشتن وی در کوتای اخیر را بررسی کند.«فتحالله گولن» رهبر گولنیستها و مخالف «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه در پاسخ به خبرنگار اشپیگل بار دیگر اتهام مبنی بر حمایت و دست داشتن در کودتای اخیر در ترکیه را رد کرد و گفت که قدرت، اردوغان را مسموم کرده است.
گولن گفت: «من آمادگی دارم تا کمیسیونی جهانی این مسئله را پیگیری کند و اگر من گناهکار بودم در این صورت به اتاق اعدام میروم اما چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد و من کاری نکردهام.»
این سیاستمدار 75 ساله که هماکنون در پنسیلوانیای آمریکا به سر میبرد، افزود: «من چندین بار گفتهام که با هر گونه خشونت برای دستیابی به اهداف سیاسی مخالفم و کودتای نظامی را رد میکنم.»
در پی کودتای نظامی در ترکیه، وزارت دادگستری ترکیه اعلام کرد که 4 سند علیه گولن و در محکومیت وی به آمریکا ارسال کرده و رسما از این کشور میخواهند که وی را دستگیر کرده و تحویل دهند.
منبع: فارس
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین