دیدار و مذاکره ظریف و لاوروف درباره سوریه
کد خبر: ۱۰۵۵۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۴
همچنین ظریف رئیس هیات جمهوری اسلامی ایران که در پایان سفر اروپایی خود برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای وارد تاشکند شده، قرار است در این اجلاس سخنرانی کند.
وزیران امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه نشست سران سازمان همکاریهای شانگهای در ازبکستان دیدار کردند.محمدجواد ظریف و سرگئی لاوروف، وزیران امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه نشست سران 10 کشور عضو و غیر عضو سازمان همکاری شانگهای امروز (جمعه) در تاشکند پایتخت ازبکستان، روابط دوجانبه و چندجانبه، مسائل منطقهای و همکاریها در قالب این سازمان را بررسی کردند.
ابراهیم رحیمپور، معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه درباره محورهای دیدار ظریف و لاوروف در تاشکند گفت: «اوضاع سوریه نیز در دستور کار مذاکرات وزیران امور خارجه ایران و روسیه قرار داشت.»
همچنین ظریف رئیس هیات جمهوری اسلامی ایران که در پایان سفر اروپایی خود برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای وارد تاشکند شده، قرار است در این اجلاس سخنرانی کند.
براساس برنامه اعلام شده، وزیرامور خارجه قرار است در حاشیه نشست سازمان همکاری شانگهای با اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان نیز دیدار و در باره مسائل مختلف مذاکره کند.
منبع: تسنیم
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین