هشدار استاندارد در خصوص تولید زولبیا و بامیه
این گزارش می افزاید : زولبیا و بامیه و محصولات مشابه ، پس از تولید در محل خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه نگهداری شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری: با هدف صیانت از حقوق مردم ، در اطلاعیه ای به تولیدکنندگان زولبیا و بامیه نسبت به استفاده از مواد اولیه غیر استاندارد در این محصولات هشدار داد.بر اساس این گزارش، تولیدکنندگان موظفند برای تولید زولبیا و بامیه از روغن های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است استفاده کنند ، در غیر اینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد .
این گزارش می افزاید : زولبیا و بامیه و محصولات مشابه ، پس از تولید در محل خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه نگهداری شود.
ارسال نظر