تفاوت کره پاستوریزه و کره گیاهی در چیست؟
کره با منشاء حیوانی که در تولید آن فقط از چربی شیر و یا فرآورده های پاستوریزه حاصل از شیر، مانند خامه استفاده می شود.
کره حیوانی و انواع کره گیاهی (مارگارین) دارای استاندارد ملی بوده و مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند.کره از نظر منشا به دو دسته تقسیم می شود
کره با منشاء حیوانی که در تولید آن فقط از چربی شیر و یا فرآورده های پاستوریزه حاصل از شیر، مانند خامه استفاده می شود.
کره پاستوریزه (حیوانی) دارای استاندارد ملی ایران شماره 162 با عنوان"کره پاستوریزه – ویژگی ها و روش آزمون " می باشد.
کره با منشاء گیاهی که در تولید آن از انواع روغن ها و چربی های گیاهی خوراکی مجاز استفاده می شود.
کره گیاهی (مارگارین) در انواع مایع ، پخت و پز ، پخشینه ، سفره ، آردی و قنادی دارای استاندارد ملی ایران شماره 143 با عنوان "کره گیاهی (مارگارین)- ویژگی ها و روش آزمون" است.
نکات مهم در بسته بندی و نگهداری انواع کره
بسته بندی کره پاستوریزه (حیوانی) به رنگ نقره ای و انواع کره گیاهی(مارگارین) باید به رنگ طلایی باشد.
انواع کره اعم از کره پاستوریزه (حیوانی) و کره گیاهی (مارگارین) برای سرخ کردن کاربرد ندارد و برای سرخ کردن فقط باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمود.
بوی نامطبوع نداشته باشد.
نکات مهم برچسب گذاری (نشانه گذاری)
درج علامت استاندارد و کد ده رقمی در ذیل آن به صورت مشخص.
درج عبارت تاریخ تولید و انقضا الزامی است.
درج عبارت در "یخچال نگهداری" شود برای کره گیاهی (مارگارین) پخشینه و کره گیاهی (مارگارین) سفره الزامی است.
درج عبارت در "شرایط انجماد نگهداری" شود برای کره پاستوریزه (حیوانی) الزامی است.
ارسال نظر