رنگين كمان هيات رئيسه مجلس دهم
با حذف دهقان از هياترئيسه اصلي مجلس و جايگزيني عليمطهري، باور آنان زودتر از آنچه انتظار داشتند از هم پاشيد و پيش از آنكه خيال ميكردند، بهارشان به خزان تبديل شد.
انتخابات هيات رئيسهمجلس قرار بود طبقگفتههاي مسئولان بهارستان روز چهارشنبه برگزار شود. ولي ناگهان روز گذشته بعد از تائيد تصويب اعتبارنامههاي نمايندگان در صحن علني، انتخابات هيات رئيسه برگزار و جابهجاييهاي مهم و قابل توجهي نيز در اين كارزار رخداد. بيشترين نكتهاي كه در اين بين سبب دلسردي جريان تندرو شد، حذف گزينههاي پايداري و اقليتآفندي از هيات رئيسه بود.اين جريان دو روز گذشته در اقدامي قابل تامل شروع به ايجاد فضاي برد و باخت كردند! بازندگان سياسي 92 و 94 كه نميدانستند سرخوردگي خود را چگونه جبران كنند با ابراز خوشحالي براي پيروزي كه هيچ نقشي در آن نداشتند، سعي كردند به نوعي خود را در پيروزي ديگري شريك كنند در صورتي كه به هيچ وجه افراد منتخب غير از محمد دهقان گزينههاي آنها نبودند.
با حذف دهقان از هياترئيسه اصلي مجلس و جايگزيني عليمطهري، باور آنان زودتر از آنچه انتظار داشتند از هم پاشيد و پيش از آنكه خيال ميكردند، بهارشان به خزان تبديل شد.
نهضت ادامه دارد.
پيروزي ائتلاف اميد همانگونه كه در انتخابات 7 اسفند همگان را متوجه خود كرد، در انتخاب هيات رئيسه نيز سبب شد تا ادامه راه خرداد 92 كه در 94 پيش رفت، در 95 نيز ادامه پيدا كند و انشاءا... در خرداد 96 نيز ختم به خير خواهد شد.
لزوم حافظتاز نهال اميد
ائتلافي كه جوانه آن از ورزشگاه شيرودي و در ميان جواناني كه فرياد ميزدند«عارف،روحاني-ائتلاف،ائتلاف» رشد كرد حال نياز به مراقبت دارد. اين جوانه كه امروز به نهالي نوپا تبديل شدهاست بدون شك با ايجاد اختلافاتي مانند اتفاقهايي كه در موضوع رياست مجلس به چشم آمد، ميخشكد و سرانجام نيز با تبر به دستاني مواجه خواهند شد كه از رسيدن آب به آن جلوگيري كردند.بدون شك«نهال اميد» به باغباناني نياز دارد كه زير آفتاب تند و بادهاي خشن سياست، كنار آن بودند و زحمت رشد آن را لحظه به لحظه حس كردند و اين باغبانان، كساني جز مردم نيست.پس سياستمداران بايد از نعمتي كه از طريق مردم به دستشان رسيده است ، مراقبت كنند تا شاهد رشد بذر اميد در زمينههاي ديگر نيز باشيم.
عنوان نماينده ليست انتخاباتي حوزه انتخاباتي فراكسيون ميزان راي
رئيس علي لاريجاني اميد قم ولايت 237
نايب مسعود پزشكيان اميد تبريز اميد 158
نايب علي مطهري اميد تهران اميد 133
ناظر بهروز نعمتي اميد تهران ولايت 154
ناظر محمد قسیم عثمانی اميد بوكان اميد 138
ناظر آشوري تازاني اصولگرا بندرعباس ولايت 165
دبير علیاصغر یوسفنژاد اميد ساري اميد 135
دبير قاضیزاده هاشمی پايداري مشهد ولايت 146
دبير محمدعلی وکیلی اميد تهران اميد 124
دبير امیرآبادی فراهانی پايداري قم ولايت 125
دبير غلامرضا کاتب مستقل گرمسار ولايت 146
دبير اکبر رنجبرزاده اصولگرا اسدآباد ولايت 140
منبع: قانون
ارسال نظر