صدور حکم میلیاردی برای متخلف بهداشتی
کد خبر: ۱۰۰۵۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳
مختاری اظهار داشت: حکم ممهور کردن پروانه به مهر تخلف اول و معدوم کردن وسایل و تولیدات غیربهداشتی و غیرقابل مصرف این شرکت تولیدی و بازرگانی نیز صادر شد.
تعزیرات حکومتی کشور از برخورد قاطع با یک شرکت متخلف بهداشتی خبر داد و گفت: این شرکت به پرداخت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومانی جزای نقدی محکوم شده است.علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از برخورد با یک شرکت متخلف بهداشتی خبر داد و افزود: پرونده این شرکت تولیدی بازرگانی که به صورت مخفیانه و غیرقانونی اقدام به تهیه، توزیع و واردات تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی بیمارستانی در یکی از باغ های اطراف کرج می کرد؛ در شعبه ویژه تخلفات بهداشتی البرز مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلف به پرداخت ۲۱۱ میلیارد و ۹۱۵ میلیون تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
مختاری اظهار داشت: حکم ممهور کردن پروانه به مهر تخلف اول و معدوم کردن وسایل و تولیدات غیربهداشتی و غیرقابل مصرف این شرکت تولیدی و بازرگانی نیز صادر شد.
منبع: مهر
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین