|
|
امروز: شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۶
کد خبر: ۲۷۸۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰
این جبهه در بیانیه‌ای اعلام کرد، نشست دولت اشغال‌گر در یکی از شهرک‌ها نقض قوانین مشروع بین‌المللی به ویژه قطعنامه شماره ۲۳۳۴ شورای امنیت است که بر وضعیت قانونی مناطق اشغالی فلسطین در اثر حملات ۱۹۶۷، بطلان و غیرقانونی بودن شهرک‌سازی، ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی تا مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و اصل عدم کنترل بر اراضی غیر با زور تاکید دارد.
 سخنگوی رسمی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به نشست دولت رژیم صهیونیستی در منطقه الاغوار (دره‌های) فلسطین واقع در شرق کرانه باختری اعلام کرد، این اقدام محکوم و مردود است و هیچ گونه مشروعیتی به شهرک‌سازی‌ها در اراضی کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ از جمله قدس اشغالی نمی‌بخشد.

 به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، نبیل ابوردینه، سخنگوی رسمی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست خبری گفت، دولت رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو از طریق خط مشی خود در شهرک‌سازی، چه با تهدید بر اعمال حاکمیت تل‌آویو بر اراضی فلسطین یا برگزاری نشست‌ها در خاک فلسطین اشغالی به صورتی که با مشروعیت بین‌المللی و قوانین بین‌المللی مغایرت دارد، بر تضعیف هر نوع فرصتی برای تحقق صلح عادلانه و دائمی براساس قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی طبق راهکار تشکیل دو کشور اصرار می‌ورزد.

وی تاکید کرد، جامعه بین‌الملل باید فورا برای توقف جنون اسرائیل اقدام کند که هدف از آن نابودی همه اصول روند سیاسی است. ابوردینه بار دیگر تصریح کرد، مردم فلسطین به رهبری محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تنها تصمیم‌گیرنده در خاک خود هستند و بدون تحقق مطالباتشان در زمینه آزادی، استقلال و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی، تحقق صلح و امنیت ممکن نیست.

جبهه دموکراتیک برای آزادسازی فلسطین نیز برگزاری نشست کابینه رژیم صهیونیستی در یکی از شهرک‌های اسرائیلی در غور اردن را محکوم کرد؛ اقدامی که تاکیدی بر نیت نتانیاهو جهت الحاق کرانه باختری فلسطین در صورت پیروزی در انتخابات پارلمانی است.

این جبهه در بیانیه‌ای اعلام کرد، نشست دولت اشغال‌گر در یکی از شهرک‌ها نقض قوانین مشروع بین‌المللی به ویژه قطعنامه شماره ۲۳۳۴ شورای امنیت است که بر وضعیت قانونی مناطق اشغالی فلسطین در اثر حملات ۱۹۶۷، بطلان و غیرقانونی بودن شهرک‌سازی، ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی تا مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ و اصل عدم کنترل بر اراضی غیر با زور تاکید دارد.

همچنین رسانه‌های اسرائیل اعلام کردند، رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو دو روز پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی، پیش‌نویش قطعنامه آغاز اقدامات برای مشروعیت بخشیدن به شهرکی در غور اردن (دره اردن) را تصویب کرد.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که دادستان کل اسرائیل مخالفتش را با پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده از سوی نتانیاهو پس گرفت.

نتانیاهو در نشست مذکور تاکید کرد، تصویب نهایی مشروعیت بخشیدن به شهرک "میفوت یریحو" منوط به دولت جدید است.

وی افزود، طی ۲۴ ساعت گذشته، دولت ترامپ به او گفته است که طرح به اصطلاح صلح موسوم به "معامله قرن" را به محض پایان انتخابات اسرائیل منتشر خواهد کرد؛ مساله‌ای که اهمیت تصمیم مربوط به شهرک غور اردن را افزایش می‌دهد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی گفت، پس از رایزنی با نتانیاهو و مشاور امنیت ملی اسرائیل در جریان آخرین تحولات سیاسی و ارزیابی‌های این دو درباره اهمیت تصمیم ساخت شهرک توسط دولت تل‌آویو قرار گرفت و از مخالفتش با این طرح صرف نظر کرد.

در این راستا، روزنامه تایمز آو اسرائیل به نقل از یک منبع آگاه از محتوای این رایزنی‌ها نوشت، نتانیاهو به دادستان کل رژیم صهیونیستی در خصوص معامله قرن هشدار داده و گفته است، به احتمال قوی طرح معامله قرن چنین شهرک‌های "غیرقانونی" را تخلیه می‌کند و تل‌آویو باید پیش از انتشار این طرح با آن مقابله کند.

شهرک میفوت یریحو در سال ۱۹۹۹ درغور اردن ساخته شد و حدود ۳۰ خانواده در آن ساکن هستند.

از سوی دیگر، دولت فلسطین در واکنش به نشست کابینه رژیم صهیونیستی در منطقه الاغوار که به دنبال اظهارات نخست وزیر اسرائیل درباره نیتش برای الحاق این منطقه به اراضی اشغالی صورت گرفت، اعلام کرد، جلسه هفتگی خود را امروز (دوشنبه) در این منطقه برگزار می‌کند.

ابراهیم ملحم، سخنگوی دولت فلسطین گفت، کابینه جلسه هفتگی خود را ساعت ۱۲ ظهر در روستای "فصایل" واقع در منطقه الاغوار برگزار می‌کند.

طبق اعلام خبرگزاری فلسطین، این جلسه در چارچوب استراتژی دولت از طریق توسعه خوشه‌ای برای تقویت ایستادگی کشاورزان و مقابله با طرح‌های اسرائیلی در زمینه الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری برگزار می‌شود.

دولت رژیم صهیونیستی روز یکشنبه نشست خود را در منطقه الاغوار برگزار کرد و نتانیاهو گفت، برای اقدامات در راستای الحاق غور اردن و شمال بحرالمیت به اراضی اشغالی پس از برگزاری انتخابات و تشکیل دولت جدید، تصمیم می‌گیرد.

با وجود مخالفت گسترده کشورهای عربی و اروپایی با تصمیم نخست وزیر اسرائیل درباره الحاق مناطق مذکور، وی گفت، تیمی به ریاست مدیر اجرایی دفترش برای تدوین طرح اجرای حاکمیت ارضی بر این مناطق تعیین کرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین