|
|
امروز: پنجشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
کد خبر: ۲۶۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: یکی از عادت‌های غذایی بسیار شایع در میان مردم و به ویژه افرادی که تحت رژیم لاغری هستند، حذف مواد نشاسته‌ای به ‌خصوص نان و برنج از برنامه غذایی است.
 کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: یکی از عادت‌های غذایی بسیار شایع در میان مردم و به ویژه افرادی که تحت رژیم لاغری هستند، حذف مواد نشاسته‌ای به ‌خصوص نان و برنج از برنامه غذایی است.

به گزارش ایسنا، محمد کریمی نژاد در کارگاهی به مناسبت هفته سلامت و هفته جوان در مدرسه نمونه دولتی اتحاد گفت: باید به خاطر داشت که مواد نشاسته‌ای از جمله نان و برنج از منابع انرژی محسوب می‌شوند، اما این موضوع دلیل مناسبی برای حذف آن‌ها از برنامه غذایی نیست.

وی با اشاره به اینکه افراد بر این باورند که نان و برنج چاق‌کننده هستند و باید به‌طور کامل از الگوی غذایی روزانه حذف شوند، افزود: برنج به دلیل وجود ویتامین B، منیزیم، آهن و روی می‌تواند به طراوت و شادابی پوست و مو کمک کند و موجب شود بدن دچار ضعف و بی حالی نشود، از این‌رو افراد نباید این ماده غذایی را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: غذاهایی که حاوی نان یا برنج هستند ارزش غذایی بالایی داشته و انسان تا مدتی پس از مصرف آن، احساس گرسنگی نمی‌کند.

کریمی نژاد بیان کرد: حذف مواد نشاسته‌ای مفید از برنامه غذایی باعث می‌شود شخص احساس گرسنگی مداوم داشته و دچار دل‌ضعفه شود، لذا به مصرف موادی که ارزش غذایی ندارند و معمولاً بسیار پرکالری و حاوی چربی، شیرینی یا نمک بالا هستند روی آورد که در نهایت منجر به چاقی فرد خواهد شد.

وی تاکید کرد: همچنین با احساس گرسنگی و دل‌ضعفه ناشی از حذف نان و برنج از برنامه غذایی، شخص دچار استرس می‌شود و پیامد استرس نیز پرخوری عصبی است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین