|
|
امروز: جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
کد خبر: ۲۵۹۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
 به نظر می‌رسد که شرکت آلمانی فولکس واگن قصد دارد یک خودروی تمام برقی و الکتریکی اسپرت و شاسی بلند را بطور اختصاصی برای بازار چین به طراحی و تولید برساند.

 بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

به نظر می‌رسد با توجه به آمارهایی که از روند رو به رشد بازار فروش خودروهای برقی و دوستدار محیط زیست در چین منتشر شده است، آن دسته از خودروسازانی که به تولید و توسعه خودروهای برقی اختصاصی برای بازار این کشور می‌پردازند، از سودآوری و درآمدزایی بالایی برخوردار خواهند شد. بدین ترتیب بسیاری از خودروسازان بزرگ و مشهور در جهان از جمله فولکس واگن آلمان اعلام کرده که قصد دارد یک مدل خودروی شاسی بلند و اسپرت تمام برقی و الکتریکی به طور اختصاصی برای بازار چین طراحی و تولید کند که قرار است از سال ۲۰۲۱ میلادی روانه بازارهای فروش این کشور پهناور آسیای شرقی شود.

بر اساس آنچه که تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه فناوری برآورد کرده‌اند این اقدام فولکس واگن به منظور به چالش کشاندن خودروهای برقی تسلاموتورز در این بازار صورت گرفته است.

چند روز پیش بود که گزارش‌هایی در رویترز منتشر شد که نشان می‌داد بازار فروش خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست در چین شاهد یک روند رو به رشد و شکوفایی بوده است به گونه‌ای که پیش بینی می‌شود تعداد مشتریانی که در این کشور از وسایل نقلیه برقی استقبال می‌کنند، در سال‌های آتی از اروپایی‌ها بسیار بیشتر تخمین زده خواهد شد.

دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین