|
|
امروز: پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۱۰۰۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۸
وی افزود: سازمان توسعه و تجارت ایران همچنین با سازمان توسعه تجارت استان ججیانگ چین که جمعیت 50 میلیون نفری دارد و به مثابه یک کشور است، تفاهم نامه همکاری‌های اقتصادی و تجاری به امضا رساند.
معاون وزیر صنعت با بیان اینکه به کالاهای چینی که استاندارد اجباری ایران را نداشته باشند اجاره واردات داده نمی‌شود گفت: در واردات کالاهای فاقد استاندارد اجباری ایران نیز باید عرف کیفی بین المللی رعایت و نظارت شرکت‎های بازرسی انجام شود.

به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل ، به نقل از خبرگزاری تسنیم ، ولی الله افخمی‌راد ، در خصوص جزئیات توافقات اخیر صورت گرفته میان ایران و چین و همکاری های اقتصادی دو کشور در شرایط بعد از برجام اظهارکرد: در نشست اخیر ایران و چین، چند تفاهم نامه میان دو کشور به امضا رسید که در این ارتباط می توان به امضای تفاهم نامه میان سازمان توسعه تجارت ایران با سازمان توسعه تجارت چین، برای توسعه روابط اقتصادی اشاره کرد.

وی افزود: سازمان توسعه و تجارت ایران همچنین با سازمان توسعه تجارت استان ججیانگ چین که جمعیت 50 میلیون نفری دارد و به مثابه یک کشور است، تفاهم نامه همکاری‌های اقتصادی و تجاری به امضا رساند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: مفاد این تفاهم نامه‌ها بر همکاری مشترک تاکید دارد تا تجارت دو کشور توسعه یابد،  رفت و آمد تجار تسهیل شود، نمایشگاه اقتصادی در کشور‌های یکدیگر انجام شود، امکان تبادل هیئت‌های اقتصادی وجود داشته باشد و در مجموع هر اقدامی که باعث تسهیل تجاری شود به آن اشاره شده است.
وی اضافه کرد: اتاق مشترک ایران و چین نیز تفاهمات مشابهی برای توسعه روابط تجاری با چین و استان ججیانگ این کشور منعقد کردند.

    کالاهای چینی که استاندارد اجباری ایران را نداشته باشند اجازه واردات ندارند

این مقام مسئول با بیان اینکه چین بزرگترین شریک تجاری ما است و روابط اقتصادی دو کشور در شرایط بعد از اجرای برجام نیز برقرار است  تاکید کرد: اما واردات کالا از چین نیازمند رعایت مواردی نظیر کیفیت کالاهای وارداتی است و تجار ایرانی در خرید کالاهای مورد نظر خود از چین باید دقت لازم را داشته باشند، زیرا در چین کالاهای با کیفیت و بی‌کیفیت وجود دارد.

 رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در خصوص واردات کالاهای بی‌کیفیت چینی به ایران گفت:کالاهای وارداتی باید استانداردهای اجباری ما  را داشته باشد و گرنه اجازه  واردات به آن داده نمی‌شود و در واردات کالاهای فاقد استاندارد اجباری ایران نیز باید عرف کیفی بین المللی رعایت و نظارت شرکت‎های بازرسی انجام شود.

 وی در پایان گفت: لازم است که تجار داخلی قبل از ورود کالای تولید شده در چین و سایر کشور ها به ایران از طریق بازرسان شرکت‌های بین المللی کیفیت کالای تولید شده را با آن شرایطی که در قرار داد تاکید شده، مطابقت دهند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین